mbs_logotype_horizontal_white.png
KROPSTRNING-OGHOLISTISK-JORDEMODER-OMSORG.png

HVAD ER CANTIENICA®?

Cantienica® -metoden er en udbredt og anerkendt træningsform i både Schweiz og Tyskland. Og nu er den kommet til Danmark - Velkommen til!
Benita Cantieni udviklede metoden og revolutionerede bækkenbundstræningen med sit udgangspunkt i de indre strukturer.
Cantienica® er et anatomisk funderet træningskoncept hvor vi, i stedet for at power-træne de ydre muskler, styrker selve skelettet med dets omkringliggende dybe muskulatur. Alle strukturer bliver strakt, styrket og forbundet med hinanden og kroppen bliver stimuleret til at komme i sin bedste form, uanset alder, højde og vægt. Styrke og mobilitet holder knogler, led, muskler og sener raske. Målet er en rask, vital og smertefri krop!
Gennem mange forskellige øvelser hjælpes kroppen til at genfinde sin oprindelige, „barnlige“ holdning – en dynamisk balance, hvor kroppen er selvbærende, oprejst og let. Alle øvelser har til fælles, at de arbejder med og aktiverer det inderste lag af bækkenbunden. På den måde bliver træningsformen særligt „bæredygtig“.
En oprejst kropsholdning og regelmæssig, anatomisk meningsfuld muskeltræning øger produktionen af lykkehormoner og bidrager til at nedbryde stresshormoner.

Her kan du læse mere om Cantienica® -metoden.HVAD KAN CANTIENICA®?

Følgende problemer kan forebygges, lindres eller heles:

  • slaphed af bækkenbundsmuskulaturen, inkontinens af både blære og tarm, prolaps, hæmorider - hovedpine, migræne, depression
  • deformationer af rygsøjlen, ben, fødder
  • konsekvenser af holdningsproblemer og muskelsvaghed; artrose, osteoporose, ledsmerter, spændningssmerter HVEM KAN CANTIENICA®?

ALLE! Både mænd og kvinder, unge og ældre, altid til gavn!empty