mbs_logotype_horizontal_white.png
KROPSTRNING-OGHOLISTISK-JORDEMODER-OMSORG.png


CANTIENICA®-TRAINING
AUF BORNHOLM

 

 

Mamabody'nsoul – Holdning. Styrke. Udstråling. Mor.

 

Mamabody'nsoul - Holdning. Styrke. Udstråling. Mor.

Herzlich willkommen bei MAMABODYNSOUL!

Die deutsche Internetseite ist noch in Bearbeitung.

Bei Interesse an Cantienica® -Beckenbodentraining auf Bornholm kontaktieren Sie mich gern. Workshops und Retreats in deutscher Sprache sind in Planung.

Cantienica®-metoden er en træningsform, der har stor succes i Tyskland og Schweiz. I træningen tages udgangspunkt i bækkenbundens inderste lag – det giver en energifuld „bære-dygtighed“ og vækker kroppens egen evne til at være stærk og velfungerende.

Cantienica®-metoden kan med fordel anvendes af alle aldersgrupper og er især gavnlig under graviditeten og efter fødslen. Jeg arbejder ud fra en holistisk tilgang, hvor vi styrker kroppens evne til at samarbejde og bevæge sig på en sund og hensigtsmæssig måde.

Som Cantienica®-underviser og erfaren jordemoder, glæder jeg mig til at tilbyde den bedst mulige omsorg til kvinder, børn og familier. Hjerteligt velkommen til Mamabody'nsoul!  Deltagernes stemmeCantienicaHintergrund.jpg

Dorthea

"Jeg oplever at Cantienica giver kroppen liv og varme indefra. Jeg bliver stærkere - og mærker hurtigt forbedringer i styrke og kropsholdning. Tabea er en fantastisk underviser, grundig og med stor viden om kvinders krop og forandringer. Jeg anbefaler træningen varmt! (Og off the record er det også godt for sexlivet ;-)"

CantienicaHintergrund.jpg

Louise

"Rigtig god og kompetent undervisning som jeg hver gang glæder mig til. Med Tabea og Cantienica metoden får jeg fat i helt nye muskelgrupper i fx lænden. Men også de kendte muskler styrkes, så jeg kan mærke at jeg også bliver stærkere i ryg, arme og skuldre. Desuden er Tabea god til at vise fx bækkenbunds - og maveøvelser som vi kan lave derhjemme."


Testimonial1.jpg

Medha

"Cantienica er for mig et utroligt værktøj til at lære min krop bedre at kende og komme i kontakt med steder i kroppen jeg aldrig havde drømt om at kunne komme i kontakt med. Jeg har haft bækkenløsning efter fire fødsler og har døjet med det i mange år. Derfor blev jeg glad for at høre at denne suveræne nye metode var kommet til Bornholm. Selvom mit yngste barn nu er elleve år, så er det aldrig for sent at komme igang og rette op, få mere styrke, smidighed og kropsbevidsthed ind i hverdagen. Efter jeg har gået til Cantienica har mit bækken stabiliseret sig og føles stærkere, ligeledes er min lænd også blevet mere flexibel og stærk. Jeg har ikke så mange smerter i lænden som før. Det er en magisk aha oplevelse at gå ind og finde de små muskelgrupper omkring bækkenet og faktisk få indflydelse på alle områder af bækkenet via små impulser kombineret med åndedræt og visualisering. Tabea er en yders behagelig og kompetent underviser. Hun har stor empati og støtter hver enkel person der hvor de er. Hun er grundig, rolig og god til ar forklare hver enkel lille detalje så man forstår alle øvelserne. Hun går frem i et roligt tempo så der både er genkendelighed og nye udfordringer hver gang. Det er også en stor fordel at Tabea er jordmoder og derfor er hjemme i sit fag og støtter kvinder både før under og efter fødsler."CantienicaHintergrund.jpg

Marie Helene

"Jeg startede til Cantienica hos Tabea da jeg var 6 måneder henne i min graviditet. Jeg gjorde det i håbet om at lindre lændesmerter. Jeg mærkede hurtigt at min lænd blev mindre træt i løbet af dagen. Der ud over har Tabea hjulpet mig til at kunne følge min krop under fødslen. Hendes erfaringer og gode råd til min kæreste og jeg gav mig modet til at lytte til hvad min krop ville og ikke hvad jordmoderen foreslog. Dette resulterede i en fantastisk fødsel hvor vi tog styringen og hvor min kæreste havde nogle værktøjer til at kunne hjælpe mig. Jeg er nu startet hos Tabea igen, og mener at det er super vigtigt som kvinde og mor at styrke sin muskulatur i bækkenet så man ikke får varige mén. “

CantienicaHintergrund.jpg

Leonora

"Jeg var virkelig begejstret for mit Cantienica hold og anbefaler det til alle gravide. Jeg fik en helt ny viden og visualisering af processerne i en fødsel og træningen lettede på mine gravidgener. Under min fødsel gav de øvelser vi havde lavet pludselig en helt anden mening, det var fremragende hjælperedskaber som jeg brugte til at komme gennem fødslen på en rar og bevidst måde. Jeg vidste pludselig hvad jeg skulle gøre, hvor jeg skulle fokuserer min energi for at hjælpe babyen på vej." 

empty