mbs_logotype_horizontal_white.png
KROPSTRNING-OGHOLISTISK-JORDEMODER-OMSORG.png

Homøopatiske SeminarerJeg tilbyder homøopatiske seminarer i samarbejde med homøopaten Kirsten Steinig.
I andre lande er homøopati en anerkendt og hyppigt anvendt behandlingsform til mange tilstande, sygdomme og lidelser. Da man i Danmark er ret skeptisk overfor alternative behandlingsformer vil vi med vores seminarer forsøge at brede kendskabet om homøopatien, i håb om at tage frygten for at tænke og handle alternativ.
Behandlingsformen er holistisk i sin natur, dvs. hele personen tages i betragtning under behandlingen, såvel som det specifikke problem personen har. Da homøopati er en mild og dog effektiv behandlingsform egner den sig i den grad til både gravide, fødende, barslende og de nyfødte. Det er netop denne målgruppe seminarerne vil dreje sig om.

Endags kursus: "Lær at bruge homøopatisk apotek for graviditet og fødsel"

8. september klokken 10.00 - 17.00
Behandlerkollektivet, Holger Danskes vej 3b, 2000 Frederiksberg

Glad dig til en intensiv og berigende dag hvor du kan få et indblik og generel forståelse for homøopatiens verden, dens fordele, muligheder og praktisk anvendelse før, under og efter fødslen.
I det første af dette slags kursus tager vi udgangspunkt i de 18 midler, som findes i Helios velkendte gule fødselsset (se billedet). Disse remedier finder hyppigt indikation i graviditeten og ved fødslen. Forskellige praksiseksempler gør det nemt og trygt for dig at straks gå i gång med at bruge denne holistiske behandlingsform.

Pris: 1200 kr (inkl. Helios gule set til fødslen)
Dagens program tilsendes efter tilmelding.
Supplerende litteratur kan købes på stedet.

Kontakt og mulighed for nærmere info:
www.steinig.dk eller www.mamabodynsoul.com
Betaling via Kirsten: bank overførsel eller MobilePay 20967414

empty