mbs_logotype_horizontal_white.png
KROPSTRNING-OGHOLISTISK-JORDEMODER-OMSORG.png

Kontakt:

Tabea Zimmermann
Stavsdalvej 15B
Østerlars
DK-3760 Gudhjem

Telefon: +45 60643639
E-Mail: v8ve3dre-9Le0t7d0NvG0czQytOR3NDS@nospam

 

Billeder og grafik:

Informationskilde for alle billeder og grafik:

Justine Høgh, fotograf på Bornholm
Anne Lass, fotograf på Bornholm
http://www.shutterstock.com
https://www.pexels.com

 

 

Ophavsret og lovmærkning

MAMABODY´nSOUL respekterer copyright-lovgivningen i alle billeder, grafik, lydklip, videoklip og tekst, der anvendes i alle publikationer.
Vores tekster, videoer, lydklip og billeder, der ligger på Internettet eller eksisterer i fysisk form som udprint er beskyttet af det danske og tyske ophavsret.

Det er en udbredt misforståelse,, at alt der ligger på Internettet,  er til fri afbenyttelse Men tekster og billeder, der ligger på Internettet, er beskyttet af ophavsretten i lige så høj grad som tekster og billder, der bringes i en eksempelvis en fysisk aReproduktion, forarbejdning, distribution og enhver form for udnyttelse uden for grænserne for ophavsretten kræver det skriftlige samtykke fra MAMABODY´nSOUL. Downloads og kopier af dette websted er kun tilladt til privat, ikke-kommerciel brug.
Ophavsretten til offentliggjort materiale skabt af forfatteren tilhører udelukkende forfatteren af hjemmesiden. Gentagelser eller brug af sådanne grafik, lydklip, videoklip og tekst i andre elektroniske eller trykte publikationer uden udtrykkelig tilladelse fra forfatteren er ikke tilladt.
For så vidt indholdet på denne side ikke blev oprettet af operatøren, respekteres ophavsretten til tredjeparter. Navnlig identificeres tredjepartsindhold som sådan. Hvis du stadig bliver opmærksom på en krænkelse af ophavsretten, beder vi om at kontakte os. Ved meddelelse af overtrædelser fjerner vi straks sådant indhold.

 

 

empty