mbs_logotype_horizontal_white.png
KROPSTRNING-OGHOLISTISK-JORDEMODER-OMSORG.png

om migTabea Zimmermann

Jeg er født og opvokset i Tyskland i udkanten af Berlin.
Efter afslutning af mine uddannelser som først sygeplejerske og siden jordemoder begyndte jeg at arbejde som selvstændig jordemoder i Berlin. Sammen med to kolleger drev jeg jordemoderhuset „Haus der Sonne“, hvor vi bl.a. holdt konsultationer og kurser for gravide og mødre.
Kvinderne havde deres egen jordemoder fra starten af deres graviditet. Vi hjalp med fødslen efter ønske enten i jordemoderhuset eller derhjemme. I barselsperioden tog vi på hjemmebesøg og drog omsorg for familien til barnet fyldte et år.
Supplerende til vores individuelle jordemoderomsorg benyttede vi os af homøopatiens fordele til behandling af graviditetsgener, fødselskomplikationer eller udfordringer i barsels-/amningsperioden.
I 2009-2011 tog jeg en jordemoder-specifik homøopati uddannelse hos Dr. Friedrich Graf i Tyskland.
Pga. kærligheden opgav jeg min virksomhed i efteråret 2008 og flyttede til Bornholm, hvor jeg siden da er ansat som jordemoder på Bornholms Hospital. 
I 2012 og 2015 blev jeg mor til mine dejlige børn Vilmar og Smilla.
I begge graviditeter og barselsperioder har jeg aktivt brugt Cantienica® - metoden til at styrke min krop.
I 2017 besluttede jeg at investere i endnu en uddannelse, denne gang som Cantienica® træner. Det er en uddannelse i mange trin. P.t. har jeg træner level 3A som i løbet af 2024 opgraderes til level guld.
Siden april 2018 er jeg ejer af min egen virksomhed MAMABODY´NSOUL. Her tilbyder Cantienica® -kurser, workshops og enetimer med ønsket om at det vil komme mange til glæde. 

empty